Blog cerita lucah ramai ramai dalam bilik

Posted by / 29-Oct-2016 19:04

Blog cerita lucah ramai ramai dalam bilik

Pak Guard cerita segalanya tanpa selindung dan perbualan mereka berlanjutan sampai ke kisah dalam bilik tidur.Amboi, maklum la, awek dara yang tanya, berlebih-lebihan pulak Pak Guard promote diri.Ramai orang hairan ngan pakcik tu sebab mampu kahwin dengan anak dara 25 tahun lebih muda, walaupun dia tak bergaji besar.Bila aku tanya apa rahsianya, dia ketawa dan jawab : “Gaji memang tak besar, tapi konek besar..” Show yang aku tengok kat internet hari tu memang syok, sambil layan filem, sambil aku terkenangkan cerita Pak Guard tu.Last-last mereka berdua terjatuh cinta dan hubungan terlanjur ke tempat tidur kat rumah awek tu.Sekali kena aje konek tua yang masih hebat dan tahan memantat sampai setengah jam, awek tu terus merayu ajak kahwin.

Memang selalunya kat situ jugak la mata aku mendarat bila ada peluang dan bini aku tak nampak. Otak aku berpusing ligat bila aku dapat rasa kepala konekku berdenyut-denyut memintak mangsa. Bini aku tak mau ambek maid Indon lagi sebab serik. “Kalau semua orang tutup mulut, takkan la dia boleh dapat tau..? Asalkan jangan kembung di perut, sudah la…,” aku ketawa gatal. Konek saya dah tak sabar menanti..,” kataku sambil membuang bantal yang menutup konek yang dah mulai kendur sebab leka berbual dengan Kak Jah. Tanpa disuruh, maid ku itu duduk di atas katil lalu tangannya memegang batang konekku.

Lepas nikah, Pak Guard cerita kat aku, waktu lunch pun bini muda pick-up dia dari tempat kerja dan ajak balik rumah untuk main satu round. Pendekata, Pak Guard cuma perlu bersedia bila-bila masa diperlukan.

Kadang-kadang tak sempat tiba rumah lagi, bini mudanya tu dah buka zip seluar Pak Guard dan keluarkan koneknya untuk dilancap. Dalam syok tonton aksi awek Jepun kulum konek jantan Mat Saleh sambil mengingatkan kisah Pak Guard berbini 3, aku rasa macam sedang diperhatikan oleh seseorang.

Dari jauh, aku tengok rumah jiran-jiran dah senyap sunyi.

Pasti mereka semua dah pergi kerja, maklum la dah jam 10 pagi.

blog cerita lucah ramai ramai dalam bilik-47blog cerita lucah ramai ramai dalam bilik-81blog cerita lucah ramai ramai dalam bilik-63

Katanya, mula-mula memang takde plan pun nak kahwin lagi lepas bini nombor 2 dia cakap taknak beranak lagi, maklum la dah 10 anak dari 2 ibu tu, mana la mampu nak sara semuanya dengan gaji kecik. Tapi, nasib Pak Guard tu memang baik bila dia berkenalan dengan awek kerja bank yang mencadangkan dia ambek pinjaman untuk berniaga.